Όλα τα χρώματα για τους κώδικες HTML των Blog

Καλησπέρα σας,

Σήμερα θα σας δείξω ένα νέο Gadget, το οποίο δεν είναι τόσο διαδεδομένο και το οποίο μάλλον λίγοι από εσάς θα το χρησιμοποιήσετε. Όμως αφού ζητήθηκε, θα το προσθέσω στην συλλογή μας.

Πρόκειται για ένα Gadget διπλής χρήσης, που επιτρέπει και να διαλέξεις αλλά και να βρείς τα χρώματα για τους HTML κώδικες που χρησιμοποιούν τα Blogs.

Για όλους εσάς λοιπόν που θέλετε να αλλάζετε εύκολα και γρήγορα τα χρώματα στο HTML το Gadget αυτό έχει φτιαχτεί για εσάς. (Προτείνω να το χρησιμοποιείτε από εδώ κατευθείαν και να μην το προσθέσετε διότι θα καθυστερεί το Loading της σελίδας σας)

Βέβαια το Blogger Tricks μεριμνά για όλους εσάς που το χρειάζεστε και έτσι σας παραθέτω τον κώδικα ακριβώς από κάτω, για να το προσθέσει όποιος ενδιαφέρεται.
<center> <object border="0" classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,40,0" height="300" id="obj1" width="400">            <param name="movie" value="http://www.2createawebsite.com/build/col.swf"> <param name="quality" value="High"> <embed src="http://www.2createawebsite.com/build/col.swf" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" name="obj1" quality="High" width="300" height="300"></object></center>
Για απορίες, διευκρινήσεις επισκεφτείτε την σελίδα μας στο Facebook.



Number of Comments: 7

Ευχαριστούμε πολύ το bloggertricks.gr το νούμερο 1 σίτε για την ενημέρωση όλων των blogger για την πολύτιμη βόηθεια του όλα αυτά τα χρόνια. Η ομάδα του www.bgaltexrimata.blogspot.gr

Ακόμη δεν πρόλαβα να γράψω την ανάρτηση και κάνατε Comment!! Σας ευχαριστώ παιδιά ;) Άντε καλές δουλειές σε όλους μας!!

#Blogger Tricks, Θέλω βοήθεια με ενεά θέμα, έχω δει σε κάποια site την ώρα που πατάς να ξεκινήσει το βίντεο σε βγάζει ένα παράθυρο και λέει "Share on facebook to unlock this video", και μετά το share βλέπεις το βίντεο, θα μπορούσες να με βοηθήσεις με αυτό και να μου δείξεις πως το κάνω και εγώ? ευχαριστώ πολύ για όλα αυτά που μας έχεις δείξει μέχρι τώρα.

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνετε.
Θέλω να διαμορφώσω τον τομέα με τα tags έτσι όπως είναι στο sites σας.Είναι εύκολο να κάνετε μια σχετική ανάρτηση.Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Όταν λέτε tags ενοοείτε τις ετικέτες (που βρίσκονται στην δεξιά στήλη) ή τις κατηγορίες του μενού (πάνω πάνω) ?

Όλα εντάξει το κατάφερα.Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας

ευχαριστω θεμα για την υπεροχη δουλεια, και την πολυτιμη βοηθεια σας!!!!