Gadget με τις Ελληνικές και Ξένες σειρές

Καλησπέρα φίλοι Bloggers!

Σήμερα σας έχω ένα καταπληκτικό Gadget για όλα τα Blogs που ασχολούνται με την επικαιρότητα, την Lifestyle ενημέρωση και γενικότερα την TV.

Το μαγικό αυτού του Gadget είναι ότι ο επισκέπτης με ένα απλό click! μπορεί να παρακολουθήσει ελληνικές και ξένες σειρές, καθώς και άλλες τηλεοπτικές εκπομπές.

Είναι απίστευτα ελαφρύ και χρήσιμο, χωρίς να κουράζει τον αναγνώστη.


Powered by Like-Spot

<div style="margin:0 auto;display:block;width:292px;text-align:center;clear:both;"><div style="position:relative;z-index:1;display:inline-block"><iframe width="292" scrolling="no" height="340" frameborder="0" src="http://www.like-spot.com/p/gadget.html"></iframe><p style="position:absolute;bottom:8px;right:12px;padding:0;margin:0;font:bold 10px arial;height:13px;margin:0px 5px 0px 0px;color:#aaa">Powered by <a style="color:#777777;" href="http://www.like-spot.com/" title="Ελληνικές Σειρές">Like-Spot</a></p></div></div>



Number of Comments: 2

Δεν ισχύει πλέον το Site ?

Δυστυχώς έκλεισε, απλά είμαστε υποχρεωμένοι να κρατήσουμε την ανάρτηση στο Αρχείο καθώς δεν διαγράφουμε ποτέ παλαιότερη ανάρτηση προς διευκόλυνση των επισκεπτών (στην περίπτωση που θέλουν να αφαιρέσουν τον κώδικα ή να ακολουθήσουν την ίδια διαδικασία). Επίσης πολλές από τις αναρτήσεις είναι προϊόντα διαφήμισης ή προώθησης Gadget με αποτέλεσμα να απαγορεύεται οποιαδήποτε ενέργεια διαγραφής ή αφαίρεσης της ανάρτησης. Καλό θα είναι επειδή τα Gadgets εξελίσσονται συνεχώς να ενημερώνεστε από τις πρόσφατες αναρτήσεις της σελίδας μας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την προτίμηση!