Συνέντευξη σε 3 Μεγάλες Εταιρίες Affiliate


Γιώργος από το http://olakitrina.blogspot.com

Όπως σας είχα υποσχεθεί θα ερχόμουν σε επαφή με τους υπευθύνους των παραπάνω εταιριών για να λύσω κάποιες απορίες που μου στείλατε σχετικά με το κέρδος που μπορεί να έχει κάποιος από τις διαφημίσεις στο blog του.

Όπως θα διαπιστώσετε μας είπαν ενδιαφέροντα πράγματα σχετικά με τα προγράμματα τους.


Αναλυτικά όλη η συνέντευξη:


1) Πως μπορούμε να βγάλουμε λεφτά μέσα από την εταιρία σας ;
2) Πόσο κοστίζει ένα κλικ/μία επίσκεψη ;
3) Τι μας προτείνεται ;

Μέσα από αυτή την συνέντευξη δεν θα αποκομίσετε μονάχα πληροφορίες για το Affiliate Marketing αλλά θα καταλάβετε και την νοοτροπία - σοβαρότητα της κάθε επιχείρησης.


Η απάντηση της Click Banner


Πληρώνεστε για:


- Προμήθεια άνα πώληση: Για κάθε πώληση που θα συστήσετε λαμβάνετε ένα ποσοστό επί της πωλήσεως. Υπάρχουν κώδικες καταγραφής οι οποίοι καταγράφουν από ποιο site έγινε μία πώληση, ή μια εγγραφή ή ένα κλικ.


- Προμήθεια ανά κλίκ: Για κάθε κλίκ πάνω στο banner του διαφημιζόμενου, κερδίζετε ένα σταθερό ποσό πχ 0.05 Ευρώ για κάθε κλίκ.


- Προμήθεια ανά ενέργεια: Για κάθε ενέργεια που πραγματοποιεί ο επισκέπτης όπως συμπληρωσή φόρμας, εγγραφή στο newsletter κλπ. κερδίζετε ένα ποσό πχ 3.00 Ευρώ για κάθε εγγραφή στην υπηρεσία.


Η απάντηση της Link Wise

Τα χρήματα που μπορεί να κερδίσει κάποιος σε προμήθειες είναι από 0,01€ και δεν υπάρχει όριο. Οι παράγοντες όμως που συμβάλλουν σε αυτό είναι πάρα πολλοί και δεν μπορούν να εξαντληθούν σε μια απλή αναφορά τους στο παρόν e-mail.

Όλες οι πληροφορίες για τις καμπάνιες και τις προμήθειες που αποδίδουν στους affiliates είναι διαθέσιμες στο διαχειριστικό του affiliate. Οπότε, με την εγγραφή  στο δίκτυο θα έχετε πλήρη πρόσβαση σε αυτές.

Από πλευράς μου, θα πρότεινα ο κόσμος να κάνει την εγγραφή  στο δίκτυο ώστε να αποκτήσει μία πιο σαφή εικόνα του τρόπου που λειτουργεί το affiliate marketing και στη συνέχεια να είμαστε σε επικοινωνία για διευκρινίσεις, ιδέες και προτάσεις προώθησης των διαφημιζομένων.

Υπάρχουν κάποιες καμπάνιες που πληρώνουν για το click. Συγκεκρικένα, αυτή τη στιγμή είναι live 3 καμπάνιες με click payout. Το ποσό προμήθειες που προσφέρουν δεν είναι ίδιο για όλους τους διαφημιζόμενους. Κάποιος μπορεί για παράδειγμα να πληρώνει 0,02 € / click κάποιος 0,03 € / click κλπ.
Στην περίπτωση πώλησης ο διαφημιζόμενος πληρώνει είτε ένα ποσοστό επί της πώλησης είτε κάποιο flat ποσό. Στις περισσότερες περιπτώσεις πρόκειται για ποσοστό και καθορίζεται από τον ίδιο.
Προφανώς και υπάρχει σύστημα anti fraud για τους...πονηρούς

Η απάντηση της Ricardo

Στο affiliate πρόγραμμά μας για κάθε καινούρια ενεργή εγγραφή παίρνετε 7€ και για κάθε καινούριο κλικ που γίνεται πάνω στα banners μας (που θα έχετε στο blog σας) παίρνετε 0,02 λεπτά.
H πληρωμή σας μπορεί να ολοκληρωθεί έως και μέχρι 3 μήνες από την ημέρα που θα λάβετε το ενημερωτικό email με τις αποδόσεις του λογαριασμού σας.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να  κόβετε κάποια μορφή παραστατικού (τιμολόγιο-παροχής υπηρεσιών) προκειμένου να σας πληρώνουμε.

ΥΓ: Η ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΗ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΑΛΛΟΙΩΘΕΊ

Τα συμπεράσματα δικά σας αλλά για κάθε περίπτωση θα δώσω τα site με τα οποία συνεργάζομαι.





Number of Comments: 3

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

ΓΙΩΡΓΟ ΕΣΥ Η ΕΣΥ ΜΠΛΟΓΚΕΡΤΡΙΚΣ ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ?

Εγώ την πήρα και την έγραψε ο Μιχάλης!

ΓΙΩΡΓΟΣ-ΜΠΛΟΓΚΕΡ